Behöver du hyra släpkärra?

Behöver du hyra släpkärra?

Behöver du en släpkärra och vet inte om du ska hyra eller köpa en? Då kan det här inlägget kanske ge dig svaret på den frågan! Hej och välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på bloggen, det är torsdag och helgen är bara runt hörnet vilket känns oerhört skönt. Jag har funderat länge på det här med att köpa eller hyra släpkärra, det finns naturligtvis fördelar med båda delarna och för vissa personer är valet självklart. Men andra kanske känner sig lite mer kluvna i sitt beslut vilket jag så klart förstår.

Som med mycket annat så är ”hur ofta kommer jag använda det jag köper” den första tanken man bör ställa sig. Jag menar är det verkligen värt att köpa en släpkärra om du kommer använda den en gång om året? Det skulle jag verkligen inte påstå, utan då är det ur ett ekonomiskt perspektiv betydligt mer värt att hyra släpkärra. Att äga en släpkärra har sina fördelar absolut men det har också sina nackdelar och innebär en del extra jobb. När du äger en kärra så är det ditt jobb att se till så den uppfyller kraven för att få vara ute på vägarna, du måste se till så att alla lampor fungerar och att det är rätt däck på. Det blir helt enkelt en del merjobb som behöver fixas och donas med. När du väljer att hyra släpkärra å andra sidan så behöver du inte tänka på något sådant, för allt är redan fixat och klart.

Bor du nära en stad så finns det garanterat en hel del bensinmackar och liknande som hyr ut släpkärror, så du har inte lika stort behov av att köpa en kärra. Sammanfattningsvis så bör du helt enkelt tänka igenom ditt beslut, för oftast är det faktiskt bättre att hyra släpkärra.

Ha det fint nu!

Kommentarer är stängda.