Vardagslyx med ansiktsbehandling

Vardagslyx med ansiktsbehandling

Hejsan på er

Nu var det längesen jag unnade mig lite vardagslyx så idag efter jobbet ska jag gå och få en ansiktsbehandling. Jag har bokat tid hos en salong i Kungsbacka och jag ser så mycket fram emot det. Om ni aldrig testat att göra en ansiktsbehandling på en salong så rekommenderar jag er verkligen att testa det, det är så avkopplande och skönt. Man tänker kanske att det främst är massage eller liknande som fungerar för att koppla av men det här får en verkligen att känna sig ompysslad. Dessutom känner man sig ren, fräsch och man får ett sånt härligt glow efteråt. Jag får känslan av att man i alla fall tillfälligt känner sig och ser minst tio år yngre.

Mitt jobb går ut på att sitta framför en dator hela dagarna och det är inte särskilt gynnsamt för huden så man måste göra vad man kan för att ta hand om den. Jag har alltid varit noggrann med bra rengöring och bra hudvårdsprodukter men sen kan man behöva en extra boost någon gång emellanåt. Gå på spa är en sån sak som känns både lyxigt och som att man verkligen rår om sig, det är svårslaget. Speciellt om man åker över ett dygn och stannar över på ett skönt hotellrum och sen äter en sån där underbar hotellfrukost på morgonen. Det finns ju inget bättre!

Allt badande gör en både lugn, avslappnad, ren och fräsch och så använder man deras härliga produkter så man luktar så gott. Sen sover man extra gott så man vaknar utvilad och så har man god aptit och njuter av allt gott på frukostbuffén. Då har nog alla sinnen blivit tillgodosedda och ompysslade. Ta hand om er och må så gott, kom ihåg att hälsan är det viktigaste vi har.


Kommentarer är stängda.