Städfirma igen efter semestern

Städfirma igen efter semestern

Hejsan hoppsan bloggen! Jag vill bara börja inlägg med att säga att jag är otroligt avundsjuk på er som redan har gått på semester, men den som väntar på något gott. Det är endast tre dagar kvar här på jobbet och sen är det min tur att ta ledigt och så skönt det ska bli. Imorgon är sista dagen på några veckor som jag får besök av en städfirma från Sundsvall, det betyder att jag under hela semestern kommer få ta hand om huset helt själv. Jag valde att ta en paus eftersom att jag ändå kommer vara hemma under min semester och då behövs det inte riktigt någon städfirma här, men sen till hösten så kommer jag absolut att ringa efter städfirma igen. Det kan ha varit ett av vårens bästa beslut att anlita hemstädning, jag förstår inte riktigt hur jag har klarat mig ifrån det innan. Med en sak mindre i hushållet att bekymra sig över så kan jag nu rikta fokus på något annat som är betydligt roligare och framförallt kan jag lägga lite mer tid på matlagning. Jag försöker göra lite förändringar i mina kostvanor, men eftersom att det här är ett relativt nytt område för mig så tar det ganska lång tid att hitta några maträtter och även tillagning tar betydligt längre tid. Dock så har jag kommit in i det någorlunda men jag känner att det kan behövas lite mer kunskap om vad för råvaror som är bäst och hur de ska tillagas. När jag går på semester så får jag betydligt mycket mer tid åt att kunna anpassa min kost och förhoppningsvis så kommer det slutligen rulla på som vanligt. Visserligen kommer jag inte få någon hjälp med städningen men jag kommer inte behöva arbeta heller så det ska nog finnas tid över till annat också.  


Kommentarer är stängda.