Spa för att fira vårt 2-årsjubileum

Spa för att fira vårt 2-årsjubileum

Hejsan bloggen och mina fina följare

Nu har jag något härligt att berätta om, till helgen ska jag nämligen bli bjuden på spa i Ystad. Jag och min pojkvän firar två år tillsammans och därför ska han ta med mig till spa eftersom han vet att jag älskar det. Vi har varit iväg på det tillsammans förut men det var längesen nu och det här är ett ställe vi inte besökt förut så det blir spännande att testa. Hittar man en favorit så är det fortfarande roligt att se om något kan slå det, men man kommer ju jämföra med det som toppar ens lista.

Från helgen går jag också på semester så det blir ett extra bra sätt att påbörja några veckors ledighet. Det är en hel del att fixa med på jobbet nu innan dess men man får ju en dos extra energi när man har allt det där bra att se fram emot. Vi har flera härliga utflykter inbokade så jag tror att det blir några väldigt bra veckor. Vi ska åka med ett par vänner ut på deras båt en tur och övernatta i tält, sen ska vi hälsa på min pojkväns föräldrar i deras sommarstuga så då blir det nog bastubad, grillning och bad i sjön förstås.

Vi ska också leta upp en ny soffa för det har vi sagt länge att vi vill ha, så nu när vi har lite mer ledigt kan vi kika runt bättre utan någon stress på sena eftermiddagar eller på helger när ”allt annat” ska hinnas med. Men framför allt ska vi ha mycket tid för varandra, för återhämtning och ha många dagar utan några måsten. Det är i alla fall min ambition så får vi se hur det blir. Hoppas ni har en fin dag och en bra vecka. Kram!


Kommentarer är stängda.