Semesterlugnt på vår redovisningsbyrå

Semesterlugnt på vår redovisningsbyrå

Hejsan på er

Här på jobbet är det ganska lugnt och tyst nu för hälften av gänget har gått på semester. Några av oss jobbar att par veckor till innan vi får gå. Jag jobbar på en redovisningsbyrå i Örebro och just nu har vi det ganska lugnt även fast att det finns att göra. Man kan väl säga att vi är en mellanstor redovisningsbyrå och vi hjälper både mindre och större företag. Det är en tuff tid just nu för i princip alla företagare men man får göra det bästa av situationen och de som har ett bra kapital plus lyckas anpassa sig och sina tjänster är de som klarar sig bäst. Men det är många som förlorat mycket senaste tiden, så önskar verkligen alla kraft och mod att kämpa vidare eller bygga upp något nytt.

Det är så lugnt och tyst nu på kontoret och det är både lite skönt och samtidigt ganska tomt. Det kan väl vara nyttigt för alla att det går ner på en lägre växel och att man också kan få en chans att sakna sina kollegor lite. Sen när alla kommer tillbaka från sina ledigheter så är det ju roligt att träffa varandra igen. När det bara vanligtvis går en helg mellan att man är tillbaka på jobbet så hinner man ju inte riktigt sakna det, och jag tror faktiskt att sånt är viktigt att få känna både för jobbet, kollegorna och i sina andra relationer.

Nu är min eftermiddagsrast slut så jag ska återgå till mitt kontor, men nu är jag påfylld med lite ny energi med både gott te och en god nybakad bulle. Jag gjorde också dagens goda gärning och tömde diskmaskinen, men jag får nog säga att vi lyckats fördela kökssysslorna ganska bra här så det är skönt att inte bara en och samma behöver göra det hela tiden. Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.