Min uppfattning om massage har förändrats

Min uppfattning om massage har förändrats

Tjenare, hallå, hej! Det gläder mig att du har kommit hit till min blogg för att läsa ett inlägg. Idag kommer jag skriva om företaget Gyas Spirit and Soul och deras massage i Sjöbo, förhoppningsvis kommer du gilla det du läser om.

Under hela mitt liv har jag trott att jag hatar massage, det beror främst på att jag är kittlig och att jag därmed har tyckt att det har varit obehagligt att få massage. Idag förstår jag att det beror på att jag bara har fått massage av fel personer, när jag får massage av personer som inte är utbildade och kunniga kittlas det och därmed blir det obehagligt för mig. För ett litet tag sedan var jag på massage i Sjöbo hos Gyas Spirit and Soul, det var den första massagen som jag faktiskt kunde njuta av. Det var som att en helt ny värld öppnade upp sig för mig, att kunna slappna av under en massage är något som aldrig har fungerat för mig fram tills att jag var hos det här företaget. Där och då insåg jag att jag bara har fått massage av fel personer tidigare, jag bestämde mig även för att gå tillbaka till det här företaget nästa gång jag behövde en massage istället för att be min pojkvän eller någon kompis massera mig. Efter mig massage hos det här företaget mådde jag otroligt bra, min kropp var uppmjukad och jag var avslappnad. Äntligen förstod jag varför människor går på massage, det är något jag aldrig tidigare har förstått. Som sagt kommer jag fortsätta vända mig dit när det är dags för nästa massage, vilket jag även tycker ni borde göra om ni bor eller befinner er i närheten. Om ni vill ha en riktigt bra massage i Sjöbo för att mjuka upp kroppen kan jag starkt rekommendera er att gå till Gyas Spirit and Soul.


Kommentarer är stängda.